Sähköisen markkinoinnin koulutusohjelma (Sastamala)

Koulutus / Markkinointi ja viestintä

Sähköisen markkinoinnin koulutusohjelma Sastamalassa 4.10.2016 - 23.11.2017.
Ajankohta 4.10.2016 klo 12:00 - 23.11.2017 klo 12:00
Paikka Sastamalan koulutuskuntayhtymä/Aikuiskoulutus
Osoite
Hoikantie 15, 38100 , Sastamala (katso kartalla)
Järjestäjä Sastamalan Koulutuskuntayhtymän Aikuiskoulutusosasto ja NordicMarketing Oy
Lisää Google-kalenteriin

Sähköisen markkinoinnin osaaja? Se voit olla sinä.

Aloitamme uuden sähköisen markkinoinnin koulutusohjelman Sastamalassa: 4.10.2016-23.11.2017.

Tiedätkö mitä on hakusanamainonta tai hakusanaoptimointi? Osaatko tehokkaasti hyödyntää erilaisia some-kanavia yrityksesi markkinoinnissa? Haluatko parantaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa? Pitäisikö verkkosivujanne uudistaa?

Paranna osaamistasi ja ymmärrystäsi sähköisestä markkinoinnista ja opi parantamaan yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Tartu tilaisuuteen nyt ja hae mukaan koulutukseen!

Markkinointiviestinnän ammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Opintojen avulla markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelevä pystyy poimimaan ja toteuttamaan uusia ideoita ja vahvistamaan omaa rooliaan opintojen kautta. Valmistavan koulutuksen yhteydessä ja niihin liittyvissä tehtävissä käsitellään nykypäivän sähköiseen markkinointiin liittyviä pääteemoja sekä lisäksi myös mm. taloutta, käytännön juridiikkaa, myyntiä sekä viestintää. Koulutuksen avulla luomme osallistujalle valmiuksia toimia tämän päivän markkinoinnin projekteissa sekä omatoimisesti että suunnitelmallisesti nykyaikaisia sähköisiä välineitä hyödyntäen. Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille ja työssäkäyville henkilöille – eli koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutukseen voi osallistua myös verkossa etäopiskelun muodossa (koulutuspäivät videoidaan).

Lisätietoa:
www.nordicmarketing.de/fi/koulutukset/sinustako-matkailumarkkinoinnin-osaaja-sastamala/