Sandvik digitalisoi kaivosympäristöä, demonstroi ratkaisusi!

Kilpailu / Kasvu

Sandvik digitalisoi kaivosympäristöä, demonstroi ratkaisusi! Sandvik on kiinnostunut ratkaisuista, jotka mahdollistavat kaivosprosessien tietopohjaista ohjaamista, eri elementtien seuraamista ja ympäristön havainnointia. Tule ja digitalisoi kanssamme kaivos ja urakointiliiketoimintaa, hae mukaan esittämällä demoratkaisusi 16.10 mennessä.
Ajankohta 20.9.2018 klo 15:00 - 16.10.2018 klo 23:45
Osoite
Järjestäjä Sandvik / Business Tampere
Lisää Google-kalenteriin

Sandvik digitalisoi kaivosympäristöä, demonstroi ratkaisusi!

Kaivokset ovat haastavia ympäristöjä. Kaivosten liiketoiminta perustuu kykyyn irrottaa malmi suunnitellusti ja tehokkaasti, sekä kuljettaa se edelleen jalostettavaksi. Tämä edellyttää useiden prosessien kustannustehokasta hallintaa.

Kaivoksien infrastruktuuriin kuuluvat tyypillisesti sähköverkot, tietoliikenneverkot, vesi-infra, ilmanvaihto & tuuletus sekä itse tunneliverkosto. Kaivoksessa liikkuvia elementtejä ovat ihmiset, laitteet ja irrotettava kivi.

Kaivosprosessien ohjaus tiedolla lisääntyy digitalisaation nopean etenemisen ajamana. Sandvik on kiinnostunut ratkaisuista, jotka mahdollistavat kaivosprosessien tietopohjaista ohjaamista, eri elementtien seuraamista ja ympäristön havainnointia. Ratkaisu tulee olla demonstroitavissa Sandvikin testikaivoksessa.

Tule ja digitalisoi kanssamme kaivos ja urakointiliiketoimintaa! Katso lisää ja hae mukaan esittämällä demoratkaisusi 16.10 mennessä: https://industrytampere.fi/challenge/sandvik-digitalize-our-test-mine-demo-day/

Kysy lisää: ari.lylynoja@businesstampere.com