Some-markkinoinnin tehopäivä

Koulutus / Markkinointi ja viestintä

Some-markkinoinnin tehopäivä 26.10.2016.
Ajankohta 26.10.2016 klo 09:00 - 15:00
Paikka Myynninmaailman toimisto
Osoite
Haarlankatu 1B, 33230, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Myynninmaailma Oy
Lisää Google-kalenteriin

Haluatko pistää yrityksesi some-kanavat tuottamaan?

Nykypäivänä yritys, joka ei ole somessa, jää nuolemaan haavojaan kauas niiden taakse jotka ovat hyödyntäneet sen mahdollisuudet. Sosiaalisessa mediassa voi edullisesti saavuttaa runsaasti tunnettuutta ja tavoittaa juuri ne oikeat ihmiset. Onko sinun yritykselläsi jo homma reilassa – oikeasti?

Tämä some-koulutus tarjoaa sinulle tarvitsemasi tiedot ja taidot some-markkinoinnin hämmentävästä maailmasta. Sosiaalinen media muuttuu jatkuvasti, ja ajan hermolla on pysyttävä. Jos markkinoit somessa ilman suunnitelmallisuutta ja uusinta tietotaitoa, hukkaat niin aikaa kuin rahaa – ja ennen kaikkea motivaatiosi.

Lupaamme, että näet koulutuksen jälkeen aivan uusia mahdollisuuksia yrityksesi some-markkinoinnissa!

Kokeneen asiantuntijan avulla näet somen lukuisat mahdollisuudet yrityksesi markkinoinnissa. Some-koulutuksessamme opit muun muassa:

- miten, milloin ja kenelle markkinoida yrityksellesi tärkeimmissä kanavissa
- miten markkinoida somessa suunnitelmallisesti
- miten olla läsnä ja kommunikoida asiakkaiden kanssa
- miten mitata markkinoinnin onnistuminen ja kehittää sitä entisestään
- miten tehdä onnistuneesti mainontaa Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä

Some-koulutus järjestetään pienryhmässä noin 5 henkilöä ja on siten erittäin käytännönläheinen ja keskusteleva. Saat esimerkkejä oikean elämän some-menestyjien toimintatavoista ja vinkkejä siihen, miten juuri sinun yrityksesi hyötyy parhaiten sosiaalisesta mediasta niin sen ilmaisella kuin maksullisellakin puolella. Some-koulutus on suunnattu niille markkinointi-ihmisille sekä yrittäjille, jotka ovat jo tehneet markkinointia somessa. Ei vasta-alkajille!

Myynninmaailma on tehnyt yhteistyötä digitaalisen markkinoinnin parissa yli 200 pienen ja ison yrityksen kanssa. Yksi yrityksistä on yli sata ruoka- ja viihderavintolaa ympäri Suomea omistava pörssiyritys Restamax Oyj: ”Suosittelen mielelläni palveluita muillekin. Yhteistyö on ollut helppoa ja rakentavaa. Uskon, että Myynninmaailma pystyy räätälöimään jokaiselle sopivan ja tehokkaan yhteistyömallin digitaalisessa markkinoinnissa, ja mikä tärkeintä, yhdessä tehdyistä jutuista on saatu myös tuloksia aikaiseksi!” - linjajohtaja Eero Aho, Restamax