TADA Open Studios - Teho-osasto

Muu tapahtuma / Verkostoituminen

Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila Teho-osasto avaa ovensa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikkojen Open Studios -päivän kunniaksi perjantaina 24.8. klo 11 - 16. Studios –päivän kunniaksi perjantaina 24.8. klo 11 - 16. Yksinyrittäjille, freelancereille, läppärikulkureille ja muille luoville tyypeille suunnattu co-working spacemme toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan tiloihin ja toimintaan. Tarjolla Mokkamestareiden kahvia ja naposteltavaa Nutlylta.
Ajankohta 24.8.2018 klo 11:00 - 16:00
Paikka Coworking-tila Teho-osasto
Osoite
Sairaalankatu 5-7, 33100
Järjestäjä Coworking-tila Teho-osasto
Lisää Google-kalenteriin

Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila Teho-osasto avaa ovensa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikkojen Open Studios –päivän kunniaksi perjantaina 24.8. klo 11 - 16.

Yksinyrittäjille, freelancereille, läppärikulkureille ja muille luoville tyypeille suunnattu co-working spacemme toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan tiloihin ja toimintaan. Tarjolla Mokkamestareiden kahvia ja naposteltavaa Nutlylta.

Teho-osasto sijaitsee Museoviraston suojelemissa entisen yleisen sairaalan tiloissa, jotka on rakennettu 1900-luvun alussa. Olemme panostaneet erityisesti inspiroivaan sisustukseen. Meillä on tilat 25 läppärityöläiselle. Hiljaisessa työtilassa Suljetulla osastolla voit työskennellä sähköpöydän ääressä, kun kaipaat omaa rauhaa. Keskustelevaa työskentelyä varten meillä on Poliklinikalla iso pöytä, jonka ääressä voi antaa ideoiden lentää. Lisäksi tiloistamme löytyy ideointihuone Heräämö, jonne voit vetäytyä hiomaan maailmanvalloitussuunnitelmiasi tai palaveeraamaan pienellä porukalla. Käytössäsi on myös kahdeksan hengen neuvotteluhuone Laboratorio ja viihtyisä kahvihuone. Ota läppärisi mukaan ja testaa työskentelytilamme!

Tilojen esittelyä pitkin päivää!

Päivän aikana voit askarrella mainosjulisteen oman yrityksesi toiminnasta ja kiinnittää sen seinälle kaikkien muiden kävijöiden nähtäväksi. Omaperäisin juliste voittaa 5 kerran kortin eli ”Sarjahoidon”, jolla pääset työskentelemään tiloihimme viiden päivän ajan.

Kahvipannu kuumana koko päivän!

Tule kokemaan erilainen toimistoelämys, tutustumaan työtilan toimintaan ja tapaamaan Teho-osaston taustajengi! Teho-osaston taustavoimat, Elina, Hanna ja Kaisu ovat kaikki kolme kääntäjiä, joten nyt sinulla on myös elämäsi mahdollisuus nähdä kääntäjä työssään!

työtila
työtila