Tähteistä tähtiä - bio- ja kiertotalouden matchmaking-tapahtuma

Seminaari / Verkostoituminen

Tähteistä tähtiä - bio- ja kiertotalouden matchmaking-tapahtuma 7.4.2017.
Ajankohta 7.4.2017 klo 08:30 - 13:00
Paikka Tampereen teknillinen yliopisto
Osoite
Korkeakoulunkatu, Tarkentuu myöhemmin, 33720, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä TTY, Itämeri-instituutti ja Pirkanmaan liitto
Lisää Google-kalenteriin

Tervetuloa uudenlaiseen bio- ja kiertotalouden matchmaking-tapahtumaan 7.4.2017 klo 8.30-13 Tampereen teknilliselle yliopistolle. Tapahtumassa ratkotaan bio- ja kiertotalouden yritysten, tutkijoiden ja julkisten toimijoiden haasteita, sekä rakennetaan uusia kumppanuuksia. Millaisia bio-/kiertotalouden haasteita tai jalostettavia ideoita sinulla tai organisaatiollasi on juuri nyt? Kerro niistä meille! Haasteet voivat liittyä vaikkapa ravinnekiertoon, sivutuotteen hyödyntämiseen, digitalisaation mahdollisuuksiin tai materiaalin uusiokäyttöön.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös lähettää haasteesi 20.2.2017 mennessä. Voit toki ilmoittautua ilman omaa haastettakin. Toivomme tapahtumaan kattavaa joukkoa yritysten, tutkimuksen ja julkisen sektorin edustajia. Tilaisuudessa käsiteltävät teemat muodostuvat lähetettyjen haasteiden perusteella. Teemoja käsitellään fasilitaattorien avulla pienryhmissä. Päivän aikana ehdit osallistua useamman teeman käsittelyyn.

Päivän aikana kuulet yritysten ja tutkijoiden puheenvuoroja sekä tutustut ständeillä muun muassa Hiedanrannan, Eco3:n, Turun Smart Chemistry Parkin mahdollisuuksiin. Tapahtuman juontaa projektipäällikkö Johanna Alakerttula Pirkanmaan liitosta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan liitto, Suomen Itämeri-instituutti ja Tampereen teknillinen yliopisto kansainvälisen BSR Stars S3 -hankkeen puitteissa.

Tutustu päivittyvään ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan TTY:n tapahtumakalenterissa: http://www.tut.fi/fi/kampusareena/ajankohtaista/tapahtumat/tahteista-tahtia-bio-ja-kiertotalouden-matchmaking-tapahtuma-x193892

Tervetuloa!