Tampere Events App koulutus- ja infotilaisuus

Koulutus / Liiketoiminnan kehittäminen

Tervetuloa Tampere Events App -tapahtumasovelluksen julkaisujärjestelmän info- ja koulutustilaisuuteen palveluntarjoaille tiistaina 19.6.2018 TTY:n Kampusklubille klo 9-11!
Ajankohta 19.6.2018 klo 09:00 - 11:00
Paikka TTY:n Kampusklubi, Kampusareena, 5. krs
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Smart Tampere, 6Aika: Opastamisen ekosysteemi
Lisää Google-kalenteriin

Tilaisuudessa kerrotaan kuinka Tampere Events App -sovellus toimii sekä kuinka palveluntarjoaja tuo oman tapahtuma-aikaan saatavilla olevan palvelunsa tiedoksi tapahtumajärjestäjälle.

Tampere Events App -sovellusta voi helposti käyttää kaikenlaisissa tapahtumissa ja se toimii niin Adroid- kuin iOS-laitteilla. Sovellukseen luotava tapahtuma on muokattavissa sekä ilmeeltään että toiminnallisuuksiltaan tapahtuman ja tapahtuman kumppanien tarpeisiin. Sovellus tarjoaa tapahtumien osallistujille tapahtumainfon sekä opastusta, kuten kulkureitit, joukkoliikenteen tiedot sekä tietoa lähellä olevista palveluista ja tarjouksista.

Sovellus on käytössä mm. kesän 2018 Ratinan stadionin suurtapahtumissa: Yleisurheilun nuorten MM-kisat, Suomi-Ruotsi-maaottelu ja Popedan 40-vuotisjuhlakeikka.

Sinä ja yrityksesi olette tärkeitä toimijoita Tampereen tapahtumakentällä ja uskomme sovelluksen tuovan näkyvyyttä palveluillenne.

Ohjelma:
9:00 Tervetuloa ja demo
9:10 Miten pääsen mukaan? + muita käytännön kysymyksiä
9:30-11:00 Yksityiskohtainen opastus
•kuinka toimin tapahtumajärjestäjän näkymässä?
•kuinka toimin palveluntarjoajan näkymässä?

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://goo.gl/forms/5ddnFxR5nXxTeuLz1

Koulutus on maksuton ja kuuluu de minimis -tuen (vähämerkityksinen tuki) piiriin. De minimis -tukea voidaan myöntää yhdelle yritykselle 200 000 euroa kolmen verovuoden aikana. Tähän koulutukseen osallistumisen osalta tuen määrä on 250 euroa/osallistuva yritys.

Pyydämme täyttämään tämän selvityslomakkeen aiemmin myönnetyn de minimis ‑tuen määrästä kolmen verovuoden ajanjaksolta ja toimittamaan sen allekirjoitettuna ennen tilaisuutta Anni Joelalle, anni.joela@tampere.fi, jolta saa myös apua lomakkeen täytössä. Ilman täytettyä ja allekirjoitettua lomaketta osallistujalta laskutetaan etuuden arvoa vastaava markkinaehtoinen korvaus.

Ilmoittautumislomakkeen tiedot keräämme voidaksemme varata tilaisuutta varten sopivan tilan sekä varautua tarjoiluihin. Ruoka-ainerajoituksia koskevat tiedot hävitetään tilaisuuden jälkeen. Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

Tampere Events App -sovellus on kehitetty Tampereen kaupungin Smart Tampere -ohjelman 6Aika Opastamisen ekosysteemi -hankkeessa yhdessä Visit Tampereen kanssa, ja sitä rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.