Technopolis Business Breakfast: Johtaja – liike-elämän huippu-urheilija

Seminaari / Johtajuus

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkottumisaamuun 22.4.2016, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Tampere.
Ajankohta 22.4.2016 klo 08:00 - 10:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Technopolis Tampere
Lisää Google-kalenteriin

Tuloksenteko, tasapainoilu ja voittaminen alati muuttuvassa bisnesmaailmassa vaativat monia huippu-urheilijankin ominaisuuksia: hyvää kuntoa, terveyttä, tavoitteellisuutta, mittaamista, rajanvetämistä, itsestään ja lähipiiristään huolehtimista.

Tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan verkottumisaamuun, jonka puheenvuoroissa saamme eväitä tulevaisuuden vaatimuksiin ja jaksamiseen sekä näkökulmia 2010-luvun johtajuuteen. Miten huolehtia hyvinvoinnista bisnesmaailman haasteiden keskellä? Aamun puhujina ja keskustelunherättäjinä Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang, Intopalon toimitusjohtaja Juha Latvala sekä Team Rynkeby -haasteeseen osallistuneet Ulefosin aluepäällikkö Juha Tiira ja Skanskan liiketoiminnan kehityspäällikkö Kaisa Kekki.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita organisaatioiden johtajien ja avainhenkilöiden lisäksi kaikki hyvinvoinnista, johtamisesta ja tuloksenteosta kiinnostuneet.

Ohjelma
08.00 Verkottumisaamiainen
08.30 Tilaisuuden avaus, Technopolis
08.35 Johtaminen on kuin huippu-urheilua
Keith Silverang, Technopolis
08.50 Johtajan työkalupakki 2016
Juha Latvala, Intopalo
09.15 Santsikahvitauko
09.30 Mitä opin Team Rynkeby -kokemuksesta?
Juha Tiira, Ulefos
Kaisa Kekki, Skanska
09.45 Keskustelua ja kysymyksiä
10.00 Tilaisuus päättyy