Technopolis Business Breakfast - Rohkeudella ja sisulla vuoren huipulle! (Kuopio)

Seminaari / Liiketoiminnan kehittäminen

Tervetuloa Kuopion avoimeen ja maksuttomaan Technopolis Business Breakfastiin 19.11.2015 aloittamaan päivä pirteästi löytöretkeilijä Patrick "Pata" Degermanin positiivisella ja huumorilla ladatulla tykityksellä. Tilaisuudesta saat mukaasi työkaluja itsesi ja muiden johtamiseen, uusia ajatuksia yrityksesi ja työsi kehittämiseen sekä rohkeutta muutosten tekemiseen.
Ajankohta 19.11.2015 klo 07:50 - 10:00
Paikka Technopolis Kuopio Microkadun Auditorio
Osoite
Microkatu 1, Kuopio (katso kartalla)
Järjestäjä Technopolis
Lisää Google-kalenteriin

"Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin."

Tervetuloa Kuopion avoimeen ja maksuttomaan Technopolis Business Breakfastiin 19.11.2015 aloittamaan päivä pirteästi löytöretkeilijä Patrick "Pata" Degermanin positiivisella ja huumorilla ladatulla tykityksellä. Pata on käynyt paikoissa, jonne harvat uskaltautuvat tai pääsevät. Hän kertoo tarinassaan "Mahdoton tehtävä Etelämantereella" siitä, miten tulevaan ja muutoksiin voi valmistautua. Miten suoriutua tehtävästä, jota kukaan ei ole tehnyt aikaisemmin? Miten voittaa pelot ja kuinka saada tekemisen meininki tarttumaan koko työyhteisöön?

Tilaisuudesta saat mukaasi työkaluja itsesi ja muiden johtamiseen, uusia ajatuksia yrityksesi ja työsi kehittämiseen sekä rohkeutta muutosten tekemiseen.