Teemaklinikka: Alkavan yrityksen talousasiat

Muu tapahtuma / Rahoitus

Ajankohta 21.11.2016 klo 08:30 - 16:00
Paikka Lapland Hotel
Osoite
Yliopistonkatu 44, 33100, Tampere
Järjestäjä Tekes ja ELY-keskus
Lisää Google-kalenteriin

Tekes ja ELY-keskus järjestävät 21.11.2016 Teemaklinikan, jonka aiheena on Alkavan yrityksen talousasiat. Kauppatieteiden tohtori ja alansa asiantuntija Toivo Koski kertoo aamupäivän aikana, miten yrityksen taloudellinen tila analysoidaan. Samalla kuulet vinkkejä, miten oman pääoman riittävyys turvataan, miten kehitystyö voidaan näyttää taseessa omaisuutena, miten eri rahoitusinstrumentteja käytetään sekä miten maksuvalmiutta arvioidaan.

Aamupäivän aloittaa Tekesin asiantuntija Kirsi Leino kertomalla mitä taloudellisia edellytyksiä yritykseltä Tekes-projektissa odotetaan. Lisäksi käydään läpi Tekesin palvelu- ja rahoitustarjontaa alkavalle nuorelle yritykselle.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Toivo Kosken tai Kirsi Leinon kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin / ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksen taloudenhoidosta ja rahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.