Uudistumisaamu: Kyberturvallisuus

Seminaari / Liiketoiminnan kehittäminen

Ajankohta 29.1.2016 klo 08:30 - 17:00
Paikka Pirkanmaan Yrittäjien kokoussali, B-rappu, 2. krs
Osoite
Kehräsaari, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Pirkanmaan Yrittäjät ry
Lisää Google-kalenteriin

Mitä kyberturvallisuus tarkoittaa, onko se uhka vai mahdollisuus? Miten yrityksesi sähköiset ja verkotetut toiminnat on suojattu? Miten yrityksesi tulisi ottaa kyberturvallisuus huomioon palveluiden ja toimintojen digitalisoinnissa? Millaista rahoitusta yrityksesi voisi hakea uusien innovaatioiden kehittämiseen, erityisesti turvallisuus huomioiden?

Teollisuuden turvallinen digitalisaatio -seminaari käsittelee kyberturvallisuutta yrityksen näkökulmasta. Case esimerkkeinä käytetään kiinteistöautomaatiota ja kulunvalvontaa, mutta niitä voi kukin yritys peilata omaan liiketoiminta-alueeseensa tai päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Tapahtumassa esittellään käytännön esimerkkejä teoreettista taustoitusta unohtamatta.

Ohjelma:
8.30 Aamukahvit ja verkostoitumista
9.00 Tilaisuuden avaus – Pasi Mäkinen, toimitusjohtaja, Pirkanmaan Yrittäjät
Digitaalisten palvelujen turvallisuus yrittäjän näkökulmasta – Mika Kataikko, johtaja, Kyberturvallisuus-INKA, Jyväskylän Seudun Kehittämisyhtiö Jykes Oy
Kiinteistöautomaation kyberturvallisuus – Harri Hamberg, turvallisuuspäällikkö ja Timo Silver, Offer Manager, Schneider Electric Finland Oy
Kulunvalvonta osana yritysturvallisuutta – Jukka Hosio, toimitusjohtaja, Deltabit Oy
Tekesin Teollisen Internetin ohjelma, kyberturvallisuus näkökulmia – Tiina Nurmi, Tekes

Paneelikeskustelu yhteenvetona – Moderaattorina Pekka Vepsäläinen,projektipäällikkö, Jykes Oy
12.00 Tilaisuus päättyy

13.00-17:00 Kyberklinikat

Kyberklinikassa yritys tai organisaatio saa luottamuksellista sparrausapua turvallisuusasiantuntijalta kyber-/tietoturva-asioihin. Tunnin mittaiset yrityskohtaiset klinikat pidetään klo 13-17 välisenä aikana.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu nyt!