Verkkokaupan mahdollisuudet

Koulutus / Myynti

Verkkokaupan mahdollisuudet 7.3.2017.
Ajankohta 7.3.2017 klo 09:00 - 12:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, C-rakennus, Pappkoff, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Verkkokaupan avulla voit laajentaa liiketoimintaa nykyisten kohderyhmien ulkopuolelle sekä tunnistaa uusia asiakkaita ja kohderyhmiä. Koulutuksen tavoitteena on tarjota perustiedot ja valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Päivän aikana esitellään verkkokauppa-alustoja sekä tapoja käynnistää kaupankäynti verkossa.

Koulutuksessa opetetaan myös verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisestä ja markkinoinnin merkityksestä verkkokaupan myynnin kasvattamisessa. Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät verkkokaupan parhaat käytännöt sekä kauppiaan että asiakkaan näkökulmasta. Ymmärrät, mistä verkkokaupan asiakaskokemus muodostuu ja osaat valita yrityksen tarpeitasi vastaan verkkokauppa-alustan. Tiedät verkkokaupan maksu- ja toimitustavoista sekä valitsemasi teknologian kustannuksista.Osaat hyödyntää nykyaikaisia digimarkkinoinnin keinoja (Google AdWords, Facebook, hakukoneoptimointi, sähköpostimarkkinointi) verkkokaupan myynnin kasvattamiseen. Lisäksi tiedät, miten hyödyntää verkkokaupan analytiikkaa konversioiden parantamiseen.

Koulutus soveltuu verkkokauppiaille, yrittäjille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville verkkokaupan mahdollisuuksista kiinnostuneille henkilöille.