Verkostoitumistilaisuus: Digiboost maksaa osaajan palkasta puolet

Infotilaisuus / Liiketoiminnan kehittäminen

Ajankohta 7.10.2015 klo 08:30 - 12:00
Paikka TalentSpace
Osoite
Satakunnankatu 18 A, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Uratehdas & TreStart-hanke (Tredea)
Lisää Google-kalenteriin

Onko organisaatiossanne tarvetta edistää digitalisaatiota, innovointia tai kehitystoimintaa? Digiboostin avulla yrityksenne voi saada kehitystyötä tekevän henkilön palkkaamiseen rahoituksen, puolet palkasta sivukuluineen vuodeksi.

OHJELMA
8:30 Aamukahvi + uunituoreet sämpylät, verkostoitumista
9:00 TreStart -konsepti. Kokeneet ja osaavat työnhakijat kehittävät kasvun ideoita paikallisille yrityksille.
9:30 Uratehtaan toiminnan esittely.
10:00 Tampereen Kauppakamarin ICT valiokunnan näkemys Digitalisaation merkityksestä liiketoiminnan kasvattamisessa
10:30 Ota Digiboosti! Rahoituskamppanja yritysten kasvun boostaamiseksi ja tarvittavien osaajien löytämiseksi. Tekesin johtava asiantuntija Anna Alasmaa Verkostoitumista
12:00 Tilaisuus päättyy

Tule kuulemaan lisää ja verkottumaan asiantuntijoiden kanssa!

Lisätiedot: Maija Heino, puh 050 408 1180, maija.heino@uratehdas.fi

Lisätietoa Digiboostista: "Ota Digiboosti" -rahoituskampanjassa rohkaistaan kasvuhaluisia ja -kykyisiä pk-yrityksiä kehittämään uusia tuotteita ja palveluja kansainvälisille markkinoille tai palkkaamaan digiosaajia tehostamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä. Pk-yritykset voivat myös hankkia tietoa markkinoiden mahdollisuuksista. Rahoitusta yrityksille uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Tekes rahoittaa osan kustannuksista, kun yritys kehittää uutta, uudistaa vanhaa ja ottaa loikan uusille markkinoille digitaalisuutta hyödyntäen. Myös työelämän ja johtamisen kehittämistä rahoitetaan. Digiosaamista yrityksiin Eri alojen pk-yritykset voivat palkata digiammattilaisen, jonka palkasta Tekes maksaa puolet yhden (1) vuoden ajan. Digiosaaja auttaa yritystä boostaamaan liiketoimintaa, tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisuutta hyödyntämällä.

Ilmoittautuminen: http://uratehdas.fi/tapahtumat/ilmoittaudutapahtumiin (ei tarvitse ilmoittautua Uratehtaan projektiin mukaan, vain kyseiseen tilaisuuteen)

TalentSpace, Satakunnankatu 18 A
TalentSpace, Satakunnankatu 18 A