Verkot vesille – asiakkaita meriteollisuudesta (Riihimäki)

Työpaja / Hankinnat

Verkot vesille – asiakkaita meriteollisuudesta 22.3.2017.
Ajankohta 22.3.2017 klo 08:30 - 12:00
Paikka Temppelikadun auditorio, Verkot vesille – asiakkaita meriteollisuudesta
Osoite
Temppelikatu 9 A, Riihimäki (katso kartalla)
Järjestäjä Linnan Kehitys Oy, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja Hämeen TE-toimisto
Lisää Google-kalenteriin

Risteilijätilaukset työllistävät suomalaisia telakoita vuosiksi eteenpäin. Kun yhden loistoristeilijän hinta on noin 800 miljoonaa euroa ja noin 80 prosenttia laivan arvosta tulee alihankintaketjun kautta, avautuu tilausten myötä mahdollisuuksia monenlaisille yrityksille ympäri Suomen.

Linnan Kehitys Oy, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, Tampereen seudun Elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy ja Hämeen TE-toimisto kutsuvat Hämeenlinnan, Riihimäen ja Tampereen seudun potentiaaliset yritykset ja meriteollisuuden avainkumppanit yhteiseen verkostoitumistilaisuuteen Riihimäelle.

Meyer Turku-tytäryhtiö Piikkiö Works Oy, Pocadel Oy ja Huuhka Oy kertovat tilaisuudessa meriteollisuuden alihankintaverkostojen toimintamalleista, toimitus- ja kehittämistarpeista ja odotuksista alihankintayhteistyön suhteen ja alueen yritykset saavat mahdollisuuden esitellä omia tuotteitaan ja palveluitaan. Piikkiö Worksin alihankintakohteita ovat mm. kiintokalusteet, irtokalusteet, komposiittirakenteet, erityyppiset ohutmetallituotteet sekä sähkö-, putki- ja ilmastointikomponentit. Tilaisuuden tavoitteena on saada aikaan uusia yrityskontakteja ja yhteistyömalleja sekä myös kaupallisia suhteita edistämään alan kehitystä.