Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu

Kilpailu / Liiketoiminnan kehittäminen

Tänä vuonna nostetaan digitaalisen työpaikan teemaa näyttävästi esille ja rohkaistaan suomalaisia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita digitaalisiin talkoisiin. Ilmoittaudu mukaan ja perustele miksi juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi ansaitsee palkinnon vuoden digitaalisimmasta teosta.
Ajankohta 8.4.2018 klo 18:29 - 15.5.2018 klo 18:29
Osoite
Kornetintie 6 C, 00380, Helsinki
Järjestäjä Atea Oy
Lisää Google-kalenteriin

Tänä vuonna nostetaan digitaalisen työpaikan teemaa näyttävästi esille ja rohkaistaan suomalaisia yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita digitaalisiin talkoisiin.

Tutustu kilpailuun täältä: https://www.atea.fi/tapahtumat/2018/vuoden-digitaalisin-teko-2018/

Tavoitteena on nostaa esiin yritysten ja organisaatioiden tekemiä digitaalisia ratkaisuja, joilla ne ovat onnistuneet parantamaan työn sujuvuutta tai mielekkyyttä.

Teeman kunniaksi käynnistetään vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu, jossa palkitaan yritys tai organisaatio, joka on omassa toiminnassaan hyödyntänyt luovasti ja tuottavasti digitaalisia ratkaisuja.

Kilpailussa suomalaiset yritykset ja julkishallinnon organisaatiot nostavat omat ehdokkaansa vuoden digitaalisimmaksi teoksi.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

- Yritykset
- Julkishallinnon organisaatiot

Jury valitsee kilpailun finalistit kaikkien osallistuneiden joukosta. Vuoden digitaalisin teko -kilpailun voittajat valitaan yleisöäänestyksellä ja voittajat palkitaan Atea Focuksessa Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa tiistaina 25.9.2018.

Osallistujien tekemiä digitaalisia ratkaisuja esitellään digitaalisissa kanavissa pitkin vuotta.

Ilmoittaudu mukaan ja perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi ansaitsee palkinnon vuoden digitaalisimmasta teosta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 15.5.2018. Finalistit julkistetaan kesäkuussa Atean verkkosivuilla

Tutustu kilpailuun täältä https://www.atea.fi/tapahtumat/2018/vuoden-digitaalisin-teko-2018/

Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu
Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailu