Yritysten pulmaperjantai - Ilmoita pulmasi 13.5. mennessä!

Työpaja / Palvelu- ja tuotekehitys

Pulmaperjantai on Tampereen teknillisen yliopiston uusi palvelu, jossa yliopiston tutkijat ja muut asiantuntijat antavat suunnittelu- ja ideointitukea erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Ilmoita pulmasi 13.5. mennessä!
Ajankohta 27.5.2016 klo 09:00 - 16:00
Paikka Tampereen teknillinen yliopisto
Osoite
Korkeakoulunkatu 10, Hervanta, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen teknillinen yliopisto
Lisää Google-kalenteriin

Pulmaperjantai on Tampereen teknillisen yliopiston uusi palvelu, jossa yliopiston tutkijat ja muut asiantuntijat antavat suunnittelu- ja ideointitukea erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Onko yrityksessänne tuoteidea, laiteprototyyppi tai kehittämisajatus, jonka viimeistelyssä ja eteenpäin viemisessä ulkopuolinen apu olisi tarpeen? Kaipaatteko tuotteenne tai tuotantoprosessinne kehittämiseen uusia näkökulmia tai pohditteko tulevaisuuden teknologioiden tuomia mahdollisuuksia?

Jos vastasit myöntävästi, esitä pulmasi meille ja tule keskustelemaan TTY:n asiantuntijoiden kanssa!

Pulmaperjantai järjestetään aina kuun viimeisenä perjantaina, kevätlukukauden aikana 29.1., 26.2., 18.3., 29.4. ja 27.5.2016. Osallistuminen Pulmaperjantaihin on helppoa: kuvaile yrityksenne kehitystehtävää lyhyesti ja lähetä se meille kirjallisena osoitteeseen yrityspalvelut@tut.fi viimeistään kahta viikkoa ennen Pulmaperjantaita.

Me TTY:n yrityspalveluissa kokoamme pulmaanne sopivan monialaisen asiantuntijaryhmän ja järjestämme teille noin tunnin kestävän tapaamisen. Keskustelut ovat yritykselle maksuttomia. Ne käydään suljetuin ovin, eikä yritysten tietoja tai kysymyksiä luovuteta eteenpäin. Yhteistyötä on mahdollista jatkaa myöhemmin esimerkiksi opinnäytetyöllä tai yhteisellä hankkeella.

Lue lisää Pulmaperjantaista verkkolehti Rajapinnasta (http://www.tut.fi/rajapinta/artikkelit/2015/1/perjantaisin-ratkotaan-pulmia).

Lisätietoja: Marja Hyypiä, 050 300 3611 tai marja.hyypia@tut.fi